English naar een sterk en toekomstbestendig bibliotheekbestel

Bibliotheek Kennemerwaard start ‘Bibliotheek voor Ondernemers’

Bibliotheek Kennemerwaard start 7 april a.s. met het project de Bibliotheek voor Ondernemers. Een project van het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken (SIOB) waarin zelfstandige ondernemers in hun lokale bibliotheek geholpen worden op het gebied van ICT en mediawijsheid. Het project draagt bij aan de doelstelling van het SIOB om de mediavaardigheden (digivaardigheden) van álle burgers te bevorderen.

Bibliotheek Kennemerwaard organiseert onder de noemer de Bibliotheek voor Ondernemers interessante lezingen, workshops en netwerkmogelijkheden met andere ondernemers. Ook is er voor ondernemers een speciaal ingerichte digitale etalage waar u informatie vindt om uw onderneming succesvoller te maken.

Startbijeenkomst
Op maandag 7 april start Bibliotheek Kennemerwaard de Bibliotheek voor Ondernemers met een lezing in locatie Alkmaar Centrum. Dirk Scheringa geeft een boeiende lezing over ‘Ondernemen in het verleden en in de toekomst’.
De komende tien jaar zal het bedrijfsleven totaal veranderen en hoe speel je daar als ondernemer op in? “Internet wordt belangrijkste medium van de toekomst”, aldus Scheringa. Lees meer over deze bijeenkomst in de nieuwsbrief.

Kennemerwaard is de zesde bibliotheek die gestart is met dit project. Circa dertien andere bibliotheken zijn momenteel in voorbereiding en zullen in 2014 starten met de Bibliotheek voor Ondernemers.

‹ VorigeVolgende ›

Het SIOB is per 1 januari 2015 ontbonden en de taken zijn overgegaan naar de Koninklijke Bibliotheek (KB). De informatie die u zoekt, is vanaf nu beschikbaar via de website www.kb.nl/ob. De informatie op de siob-website is niet meer actueel.